Despre Noi

2M Digital este o companie specializată în comercializarea de echipamente, soluții și servicii de imprimare pentru întreprinderi mijlocii și mari, fiind printre primele companii de profil din România.

Compania a fost înființată în anul 1999 și a acumulat, în cei peste 15 ani de existență, o vastă experiență în domeniul soluțiilor de imprimare. 2M Digital oferă în prezent o gamă variată de echipamente și soluții de imprimare și scanare, destinate atât mediului de birou, cât și centrelor specializate de producție de documente digitale.

Toate echipamentele și soluțiile 2M Digital sunt marca Xerox, garanția calității oferite de liderul mondial al pieței de servicii de management al proceselor de imprimare (Managed Print Services).

2M Digital este Premium Partner Xerox Romania, beneficiind de cel mai înalt nivel de certificare Xerox pentru componența de vânzare de echipamente de imprimare. Totodată, 2M Digital este Authorized Service Provider – categoria Platinum, care îi permite oferirea de servicii de garanție și service pentru toată gama de echipamente Xerox.

De asemenea, compania este Xerox Partner Print Service (XPPS) Authorized Partner, certificare Xerox prin care 2M Digital a obținut licența de a oferi servicii de administrare a proceselor de imprimare, utilizînd cea mai performantă infrastructură și cele mai noi unelte software din industrie.

 

De ce 2M Digital?