Campania Lunii

Xerox WorkCentre 7220i. Cel mai bun raport calitate/preț din industrie pentru gama de echipamente multifuncționale A3 color. Închiriază un echipament multifuncțional A3 color model Xerox WorkCentre 7220i în configurație copier/printer/scanner la un tarif de 110 Euro/luna și beneficiezi de garanție extinsă pentru o perioadă de 36 de luni. Se aplică o procedură simplificată de analiză cu termen maxim de răspuns de 6 ore lucrătoare iar echipamentul se livrează în maxim 48 de ore de la semnarea contractului. Pentru informații suplimentare vă rugăm să apelați la un consultant 2M Digital.

Sistemul multifuncțional WorkCentre 7220i utilizează controlerul Xerox ConnectKey, care vă furnizează soluții concrete, practice și totodată fluidizează modul în care comunicați, procesați și partajați informațiile importante, reduce costurile și păstrează securitatea datelor dumneavoastră.

Obțineți reducere de costuri.

Cu Xerox puteți câștiga un avantaj concurențial important deoarece aveți la dispoziție instrumente inovatoare care vă ajută să economisiți timp, să controlați costurile, să simplificați modul de administrare a imprimării în biroul dumneavoastră și să obțineți un beneficiu semnificativ de pe urma investițiilor.

Personalizați setările driverului de imprimare pentru economie și eficiență. Puteți ajusta setările pentru anumite aplicații, cum ar fi imprimarea permanentă a e-mailurilor in alb-negru.

Imprimare responsabilă – protejează mediul. In mod implicit, driver-ul de imprimare este setat să imprime față-verso toate documentele.

Mențineți costurile sub control. Permisiunile de utilizator oferă posibilitatea de restricționare a accesului la imprimare in funcție de utilizator, grup, ora sau aplicație. De exemplu, echipamentul poate fi setat ca toate prezentările PowerPoint să fie imprimate color. Serviciul Xerox Standard Accounting furnizează rapoarte pentru un control cât mai eficient al costurilor.

Deveniți mai productivi.

Monitorizare și management de la distantă. Funcția panoului de comandă la distanță vă permite să operați interfața multifuncționalului Xerox WorkCentre 7220i de la orice stație de lucru din birou ca și când v-ați afla chiar in fața imprimantei. Instruiți utilizatorii și configurați setările imprimantei de la distanță în deplină siguranță.

Asistență tehnică online. Rămâneți operaționali cu acces instant la asistență online interogabilă, chiar de la panoul de comandă al imprimantei.

Funcții walk-up utile. Clipurile video integrate oferă instrucțiuni de rezolvare rapidă a problemelor, fiind afișate pe display-ul echipamentului.

Securitate absolută a informațiilor.

Protejarea informațiilor confidențiale. Protejați-vă toate datele prin realizarea de fișiere PDF criptate pentru scanare, criptarea integrală a hard discului precum și funcția de suprascriere a imaginii.

Prevenirea accesului neautorizat. Permiteți numai utilizatorilor autorizați să acceseze imprimanta cu ajutorul permisiunilor de utilizator Xerox, autentificării în rețea, filtrării IP, cardurilor de acces și autentificării la nivel de funcție si rol.

Menținerea conformitații cu standardele de securitate actuale. Imprimantele multifuncționale WorkCentre 7220i sunt conforme cu cele mai recente standarde de securitate din toate domeniile de activitate, inclusiv administrație, finanțe și sănătate. Acestea includ standardul Common Criteria, legea americana privind contabilitatea si portabilitatea pentru asigurările de sănătate (HIPAA), legea privind protecția datelor, etc.

Parteneriate puternice cu McAfee si Cisco 

Accesibilitate fără limite.

Rămâneți conectați și productivi oricând, oriunde. Prin intermediul ConnectKey, WorkCentre 7220i oferă soluții mobile de scanare și imprimare ce se completează perfect cu tehnologiile de tip cloud și dispozitivele mobile.

Conectare wireless. Conectivitatea Wi-Fi permite administratorilor IT să conecteze imprimantele multifuncționale WorkCentre 7220i oriunde, fără a fi necesară o rețea de cabluri.

Xerox Mobile Print. Xerox dispune de toate opțiunile care să permită imprimarea securizată și precisă de pe majoritatea dispozitivelor mobile, pe orice imprimantă sau sistem multifuncțional.