Investește într-un echipament de producție alb-negru/color

Portofoliul de echipamente Xerox acoperă toată gama de echipamente de producție atât în zona de color cât și în zona de alb-negru, pentru business de start-up sau pentru companii cu istoric în producția tipografică.

Industria de imprimare își continuă transformarea rapidă, impulsionată de tiraje mici și repetitive, de cerințele crescute de personalizare, returul rapid al investiției și exigențele de calitate.

50 de trilioane de pagini sunt produse în întreaga lume, folosindu-se tehnologia de imprimare de producție, dintre care doar 2% sunt imprimate digital. Oportunitatea generată de imprimarea digitală este incontestabilă, deoarece proiecțiile arată că volumul de pagini tipărite digital urmează să crească la 7% în intervalul 2012-2016.

Soluțiile Xerox vă ajută să abordați toate serviciile de imprimare digitală și acoperă nevoile de comunicare pe mai multe canale în condițiile în care mediul de business este într-o continuă schimbare. Chiar dacă sunteți la început în piața de tipar digital sau doriți să vă adaptați afacerea conform noilor tendințe din piață, 2M Digital vă poate ajuta.

 

 

Tehnologie:

Imprimare color din coală
Printul color cunoaște cea mai importantă creștere în piața de imprimare digitală, în condițiile în care volumul de pagini color este preconizat să crească de la o cotă de 26% din totalul de pagini imprimate în 2012 la 48% în 2017.

Această creștere este alimentată de marjele de profit mai mari pe care tiparul digital le generează comparativ cu tiparul offset. Conform analizelor, in 2018 printul digital va reprezenta 20,6% din totalul pieței de imprimare însă va avea o pondere de 50% în valoare absolută din totalul pieței offset.

Datorită Xerox® Confident Colour, imprimantele digitale Xerox din gama de vârf permit management de culoare complex și calibrare automată astfel încât se pot livra culori consistente, care pot fi reproduse la orice comandă ulterioară.

Imprimare alb-negru din coală
Tiparul monocrom are încă cea mai mare pondere în piața de tipar. Este o parte esențială a producției pentru multe aplicații cheie. Potrivit InfoTrends, editarea de carte este una dintre aplicațiile de imprimare digitală de producție cu cea mai rapidă creștere, asteptările fiind la un volum de 40,4 miliarde pagini format letter sau echivalent până în anul 2017. Documentele tranzacționale, manualele și etichetele se încadrează în cererea pentru imprimare monocrom și preț mai mic per coală.

Portofoliul Xerox de echipamente monocrom a fost conceput și optimizat pentru a oferi productivitatea de care aveți nevoie, cât și calitatea pe care clienții dumneavoastră o așteaptă:

Imprimare cu jet de cerneală din rolă
Această tehnologie permite realizarea de imprimări de calitate la viteze incredibile, cu utilizarea unor medii de imprimare cu costuri mai mici. Acestea sunt cerințele definitorii pentru producția de tipar cu tehnologie inkjet. Conform ultimelor analize de piață, această categorie de print reprezintă cea mai mare oportunitate de creștere în piața de tipar digital, în următorii ani.

Xerox oferă cel mai mare portofoliu de tehnologii cu jet de cerneală din industrie cu accent pe flexibilitatea și scalabilitatea sistemelor de imprimare adaptate nevoilor tale.

Aplicații:

Marketing direct
Foarte bine targetate, campaniile de direct mail continuă să fie de 10 – 30 ori mai eficiente decât cele de e-mail sau alte canale de promovare. Studiile arată că 79% dintre consumatori reacționează imediat la marketingul direct prin corespondență, în timp ce doar 45% la comunicare prin email.

Fie că se generează campanii multi-canal sau corespondență personalizată, tehnologia și soluțiile Xerox pot acoperi cele mai complexe nevoi de personalizare și job-uri cu date variabile, ajutându-vă să realizați campanii eficiente de comunicare.

Marketing colateral
Materialele de marketing imprimate reprezintă coloana vertebrală a efortului de branding al clienților, contribuind la promovarea identității și creșterea vânzărilor. Aici sunt cele mai exigente cerințe cu privire la culori și calitate.

Ambalaje
Atunci când este vorba de ambalaje pentru imprimante digitale, o majoritate covârșitoare a cotei de piață este determinată de etichete care reprezintă 89,6% din totalul lucrărilor realizate în 2013. Cu toate acestea, apar noi oportunități pentru ambalaje din carton ondulat imprimate digital, unde sunt estimate creșteri cu 50% pana in 2020.

Va puteți extinde oportunitățile prin producerea de ambalaje imprimate targetate, specializate,  ideale pentru instrumente promoționale personalizate, cutii de medicamente, mostre de produs, etichete pentru produse alimentare conforme, folosind tehnologia Xerox Igen.

Tipar foto
În condițiile în care o persoană din 5 la nivel mondial are un dispozitiv smartphone cu aparat de fotografiat încorporat, clienții dumneavoastră creează și publică mai mult conținut personalizat decât oricând. Aceste imagini pot fi ușor transformate în felicitări, cărți foto, postere și calendare pentru a celebra sărbători, zile de naștere, nunți și alte ocazii speciale. Posibilitățile sunt nelimitate!

Un studiu InfoTrends a dezvăluit că aproape 80% din cumpărătorii de albume foto tip „foto carte” probabil sau cu siguranță, vor achziționa din nou un astfel de produs în următoarele 12 luni.

Tipar de carte
Determinat de scăderea tirajelor și creșterea produselor personalizate, tiparul de carte reprezintă o aplicație de imprimare digitală de producție cu creștere rapidă, fiind estimat un volum de 21,1 miliarde de pagini in 2017. Această estimare include cărți foto, manuale, cataloage și publicații de nișă pentru verticalele cum ar fi educația, comerțul cu amănuntul și multe altele.

Printul tranzacțional
Datorită accesului mai ușor la tehnologiile cu jet de cerneală, cererii continue a consumatorilor pentru declarații tipărite precum și direcțiilor de consolidare din domeniul comunicațiilor, tiparul transpromo este estimat să aibă o creștere anuală de 19,7% între 2012 și 2017.

Soluțiile Xerox și portofoliul complet de tehnologii vă permit să ajutați clienții să transforme documentele tranzacționale uzuale în instrumente de marketing eficiente.

Fluxuri de lucru
Optimizarea fluxului de lucru de imprimare nu mai este o opțiune ci reprezintă un must-have pentru a derula o afacere de succes. Clienții cer tot mai multe job-uri complexe, cu serii de imprimare scurte și timp rapid de răspuns. Ca rezultat, se produc sute de job-uri de imprimare diferite in fiecare zi iar fără flux-uri de lucru controlate și optimizate nu se pot atinge aceste obiective.