Managed Print Services - MPS

Ce este MPS (Managed Print Services)?

Serviciile de tip MPS sunt oferite de un furnizor extern, cum este 2M Digital, care preia responsabilitatea administrării mediului de imprimare dintr-o companie și anume, echipamente de imprimare, consumabile, service și toate procesele legate de administarea proceselor de imprimare. 

Managed Print Services este un pachet integrat de servicii de administrare a proceselor de imprimare din cadrul unei organizații, indiferent de dimensiune și de obiectul de activitate. Orice contract începe de obicei cu un proces de analiză a mediului de imprimare actual și a proceselor de lucru cu documentele, care oferă ca informație costurile actuale ale proceselor de imprimare (TCO).

Rezultatul etapei de analiză este un plan de implementare a unei soluții de optimizare a flotei de echipamente în cadrul unui contract MPS, care să aibă ca rezultat o reducere a costurilor pe termen lung și un retur rapid al investiției.

Companiile încep să fie din ce în mai preocupate de impactul pe care îl au asupra mediului înconjurător. Contractele de tip MPS oferă beneficii legate de protejarea mediului înconjurător prin reducerea consumului de hârtie și al consumului de energie electrică și chiar a implementării unor soluții de imprimare mai prietenoase cu mediul.

2M Digital oferă în România servicii MPS de cea mai bună calitate, beneficiind de toată expertiza și infrastructura Xerox (procese și instrumente software), liderul mondial al pieței de servicii de management a proceselor de imprimare.

2M Digital este unul dintre primii parteneri autorizați XPPS (Xerox Partner Print Service – programul MPS dedicat partenerilor de servicii Xerox) din România. Echipa noastră de consultanți este instruită și certificată de către experți Xerox în oferirea de servicii MPS.

De ce să folosiți un furnizor extern de MPS?

Majoritatea organizațiilor nu sunt conștiente de costurile reale ale proceselor de imprimare. Pe lângă costurile cu echipamentele și consumabilele, aceștia nu iau în calcul costurile cu serviciile complementare, de exemplu: depozitarea consumabilelor, personalul IT dedicat exclusiv serviciilor de imprimare, energia electrică, etc.

Prin externalizarea acestor servicii către un singur furnizor specializat, organizația are următoarele beneficii:

 

Evaluare gratuită

Consultanții noștri vor analiza mediul curent de imprimare și vor identifica oportunități de îmbunătățire a performanței, proceselor și de reducere a costurilor.

Creare soluție customizată

Împreună cu personalul IT, echipa noastră va dezvolta o soluție pentru a îmbunătăți serviciile de imprimare și a spori capabilitățile afacerii dumneavoastră.

Implementare

Echipa noastră de consultanți va configura cele mai noi soluții software, va optimiza flota de echipamente și va stabili proceduri de lucru sau instruiri la cerere, asigurându-se astfel o tranziție ușoară la noua soluție. În acest fel, productivitatea afacerii dumneavostra crește iar costurile scad.

Administrare și optimizare continuă

Folosind aceleași instrumente dezvoltate de Xerox pentru cele mai mari companii din lume, echipa noastră:

Beneficii MPS oferite de 2M Digital

Controlează costurile și crește productivitatea

2M Digital poate asigura trasabilitatea proceselor de imprimare din organizația dumneavoastră și poate reduce cheltuielile cu imprimarea și copierea documentelor.

 

Crește securitatea documentelor

Serviciile MPS oferite de 2M Digital protejează documentele dumneavoastră împotriva distribuției necontrolate prin sisteme de criptare a datelor și controlul accesului la echipament prin autentificarea utilizatorilor.  

Totodată, se monitorizeză în permanență flota și se identifică orice acces neautorizat în sistemul dumneavoastră de imprimare.

Reduce impactul asupra mediului

2M Digital vă acordă sprijinul necesar pentru a vă putea atinge obiectivele de dezvoltare sustenabilă a afacerii, vă ajută să monitorizați și să reduceți emisiile de dioxid de carbon și consumul de energie.