Service și mentenanță

2M Digital este furnizor de tehnologie Xerox de ultimă generație și un partener pe termen lung, oferind consultanță pentru îmbunătățirea proceselor de business și servicii profesionale de post-vânzare. Calitatea serviciilor de post-vânzare este certificată cu cea mai înaltă calificare oferită de Xerox: Platinum Authorized Service Provider.

Partea de service este asigurată de către o echipă dedicată de ingineri, certificați pentru toată gama de echipamente Xerox, echipamente de birou (imprimante sau multifuncționale) și echipamente de producție (prese digitale alb-negru și color).

2M Digital oferă o gamă completă de servicii post-vânzare (instalare echipamente, instruire personal, reparație și mentenanță) care, din punct de vedere contractual, pot fi:

Contractul de service total (FSMA - Full Service Maintenance Agreement) presupune oferirea unui serviciu de tip preț pe pagină, care cuprinde:

Echipamentele sunt acoperite de garanție pe întreaga durată a contractului de tip FSMA.

2M Digital asigură instalarea și menținerea în parametri optimi de funcționare a echipamentelor, monitorizarea permanentă, depanarea rapidă și furnizarea în timp util a pieselor de schimb și consumabilelor necesare.

Prin această activitate, 2M Digital preia eforturile de aprovizionare şi stocare, reduce considerabil timpii de nefuncţionare şi permite reducerea costurilor prin preîntâmpinarea defectelor și estimarea corectă a fiabilităţii echipamentelor în orice condiţii de exploatare.

Beneficiile contractului de tip FSMA: